lördag 27 december 2008

Ö-vikstrippen

Hej!
I Fredags så åkte vår familj ned till Ö-vik för lite rekreation. Resan var faktiskt en bröllopsgåva. Tackar och bockar!!

Måste börja med att säga att jag är avis på hur Ö-vik lyckats med att få till ett centrum med massor av "personliga butiker" och med en arena för allehanda publikdragande shower inklusive ett hockeylag + ett äventyrsbad som är bland de bättre i landet.

Trippen började med att vi installerade oss på vårt hotell (som hade sinnesnärvaro att omboka våra rum pga nytillkommen nattklubb, inte roligt att sussa med barn ovanför).
Sedan bar det av ut på schtaan och på vägen ned till Swedbank arena fick vi veta att Albin aldrig sett gröna och röda Herrgåmans. -KOLLA EN GRÖN GUBBE I STOLPEN!! Är Albin från landet eller???

Natten på hotellet förlöpte förutom en supercarlzone i sängen (lagd av Albin och resulterade i tvättande av sängkläder) väl. Fick sova våra två skönhetstimmar! Frullen på hotellet var kanon, fick äran att säga go`morgon til Cyndee Peters också... hmm, efter reeserch så hade hon haft en konsert på Ö-viks kyrka.

Allt fick sin kulmen när vi besökte Paradisbadet med hela familjen. Anni låg febersjuk i barnstolen, Albin flygalen i alla åkatraktioner och Alex en coool tonåring som varit med förr.
Dock så fick Albin veta vad ordet Heelveete betyder. Mitt fel!! Eller Pias.......... Tog i allafall Albin (på Pias inrådan) med på den längsta innomhusvattenrutchbanan i sverige, klokt? Joo, bara man vet hur det fungerar! Man ska ha en gummiring att åka på, annars så fastnar man. Vi hade inte gummiring....... Fastnade såklart mitt i banan och efter oss kom en dubbelring med två tonårstjejer i full fräs..... Då sa pappa -Heeelveeete. i lugn ton för att inte skrämma Albin (Pappa var redan rädd för den som funderar). Dock så gick det bra, pappas högerarm med minimal biceps lyckades hålla dubbelringen med flickorna stången och vi kom ned hela och en av oss med ett nytt ordförråd.

Blogglista.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar