söndag 10 maj 2009

Bortapapperi

Nu har nedräkningen startat.MySpace Countdown Clocks


Snart åker vi tillbaka till fjolårets resmål, Bamseland.
Eller Mallorca och Alcudia som vi vuxna brukar säga....
Att det kallas Bamseland beror på att Albin stenhårt tror att Bamse bor där på riktigt.
Han har nog inte riktigt greppat att Bamse endast finns där för att Fritidsresor använder honom som dragplåster för att locka barnfamiljer till deras hotell. Och egentligen är självaste Bamse bara en vanlig ungdom på 20bast som bara längtar tills han får slita av sig Bamsekostymen och dra ned på stan och festa järnet med sina polare.
Hmm, undrar om han ärligt talar om för folk han träffar(läs tjejer), exakt vad han jobbar med?
Eller säger han bara att han jobbar som entertainer... hehe, vem vet?

Det ska i allafall bli otroligt skönt att få komma ifrån vardagen en stund.
Få känna doften av annat land. Ligga vid poolen och känna värmen från en sol som ännu inte riktigt vaknat här hemma i kalland. Sitta uppe sent om kvällen och läsa en bok på balkongen... Fasen vad jag längtar!


Poolområdet, här ska solen lapas!Så här låter det om kvällarna på hotellet. Filmen nedan är ifrån 2008 och killen som sjunger heter Pål Jensen, grym röst. Undrar om han är kvar där som entertainer?

Tja, snart får vi veta!

Föresten, Alexander tyckte att en av figurerna i nedräkningsklockan längst upp på sidan kunde vara jag! Undrar just vilken av figurerna?

Nu ska jag krypa ned i sängen och gruva mig för kommande vecka. Fullspäckat schema med allt ifrån kvällsmöte på skolan, lönesamtal med chefen, maskerad på dagis, klippning av Albin och pappa mm, mm. Å värst av allt är ju att jag kommer att vara ensam med alla barnen, från Tisdag till Torsdag! Mamma på resande fot... uj uj!

Det som inte dödar det härdar och snart är det semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar