fredag 20 februari 2009

Perfekt start på helgen

Har just kommit in från ett lunchpass med frugan i skidspåret. Jäkligt skönt var det trots att det var -14gr och nysnö i spåret(Jo, vi åkte skidor och inget annat). Kylan gjorde så att det knirkade så där härligt om stavtagen och nysnön gjorde så att frugan och jag fick turas om att spåra, för lätt gick det inte.
Nå, fördelarna med att det går tungt är att man får så mycket mer träning och att man inte behöver riskera att få rövbromsa.
Ni vet väl vad rövbroms är för något?
Inte?
Då ska jag berätta att det är något man kan behöva ta till när det går jäkligt fort i utförsbackarna. När det går fortare och fortare och fortare... och till slut så fort att man blir så jäkla rädd att man inte längre vågar sätta ut skidan för att bromsa på så sätt som man vanligtvis gör.
kan man behöva ta till rövbromsen. Banka ned rumpan i backen, så hårt och skoningslöst som möjligt för att farten ska bedarra...
Lovar att det inte är speciellt behagligt, särskillt inte om det skulle råka vara isföre i spåret.
Undvik om möjligt är tipset!

Ser just att bokningsbekräftelsen för Lördagsmiddagen dimpit ned i inkorgen.
Ska bli gött att få komma sig ut från hemmet och busiga ungar för att kika på nå fölk och stoppa i sig lite mat som någon annan än vi har lagat som omväxling.

En tråkig sak dock, Alexander gjorde illa knät igen på Bandyträningen igår. Hoppas det inte är allt för illa den här gången... Krya på dig Alexander!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar