måndag 16 februari 2009

Utehelg

Denna helg har har innehållit både skidåkning och promenader, kan skriva in 2mil skidåknng och c:a 2mil promenad i träningsdagboken (om jag nu hade någon).

För Alexanders del så har han varit på resande fot. Han åkte iväg med sitt Bandylag Umedalen upp till Haparanda och Tornio för att spela två bortamatcher. Tyvärr så är det ju rätt stora avstånd om man ska spela bandy och bor i Umeå. Närmsta bortamatch i serien är Kalix.....
Resultat från matcherna? 9-9 mot Haparanda och förlust 7-8 mot Tornio.

Ser att det är precis 1st månad kvar till jag ska vara hemmapappa på heltid.
Det ska bli helt underbart att få vakna i ett rosa skimmer av jollrande och glädje varje morgon. Dricka sitt morgonkaffe och läsa tidningen medans barnen leker under bordet. Tänk vad dagarna kommer att vara fyllda av möjligheter, fiske ute på sjön, fotboll i solskenet på gräsmattan hela sommaren.
Jag kanske till och med hinner med att bygga en frigga??
MEN, för det kommer alltid ett men när något låter för bra, Man har ju hört hur det kan låta i bakgrunden när man ringer hem på dagarna, sett hur frun varit trött och sliten på mornarna och när man kommer hem från jobbet på eftermiddagen.
Något enbart rosenrött och sött lär det inte bli.
Hörde också något om att det skulle börja göras mer "riktig mat" framöver, inga såna där sliskiga halvfabrikat.
-Hmm, undrar om det beror på att det inte var helt tvärsäkert om det var lilleflickan som gjort det stora eller om odören kom från Mamma Scan.

Nu ska jag starta den mentala uppladdningen för hemmapapperiet... tugga tugga taggtråd, det som inte dödar det härdar, tugga tugga taggtråd, det som......

Skoja ba! Längtar till hemmapapperiet även om det kommer att bli jobbigt också!



Den här solen är vår! Må ikke tilldekkes. Ei saa peittää....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar