söndag 1 mars 2009

Spökerier

Ibland, sådär lite nu och då blir man påmind om hur lite man vet eller inte vet om livet före livet på jorden och livet efter livet. Hmm, det där lät konstigt och snurrigt!
Nå, jag fick lite tankar i huvudet efter att ha sett filmen på pojken som råkade filma med sin mobiltelefon vad som de lärde tvistar om det var eller inte var ett spöke.
Lite läskig är filmen ändå, kanske mest för att det låter som pojken blir äkta rädd!
klistrar in den för de som ännu inte sett den.
Ingen vet ju med säkerhet att man inte har funnits på något sätt innan detta livet och ingen tycks ju heller veta om man slutar existera helt efter detta livet. Mysko, det borde väl ändå gå att forska fram på något sätt med dagens teknik?

Tänk om det är på det sättet att vi helt enkelt lever flera liv efter varandra här på jorden. Det kanske är därför vissa av oss är klokare än andra? Man har liksom fått ett par livslängders erfarenhet innan man föds igen.
Men, någon gång förr eller senare måste det ju ta slut och vi slutar leva i repris på bästa sändningstid.
Kanske är det först när vi dör riktigt upplärda och visa, när vi lärt oss att gå genom stängda dörrar, sväva ljudlöst eller visslande fram genom dunklet hemma hos små mörkrädda barn som vi blir spöken?
Är spökstadiet det sista ultimata stadiet? Vet vet, inte jag, Vem vet, inte du……..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar